Douma Staal sponsort het Hi-Horizon Racing team

Na het succes in de Young Solar Challenge wil dit team het avontuur doorzetten in de open class van de Solar Sport One. In verschillende wedstrijden zullen ze met hun eigen zonneboot het opnemen tegen de andere deelnemers. Meedoen aan de Solar Sport One geeft deze studenten de kans om te creëren, innoveren en meedoen aan de grootste solarboot race van de wereld. Douma Staal is er dan ook trots op een bijdrage te kunnen leveren aan dit mooie initiatief.

Fossielvrij staal produceren

Onze partner SSAB heeft een proeffabriek geopend om fossielvrij staal te kunnen gaan produceren. Nu komen er nog grote hoeveelheden CO2 vrij die bijdragen aan klimaatverandering. In de toekomst moet het gebruik van duurzame elektriciteit en waterkracht binnen deze fabriek dit proces duurzamer maken. Lees hier het volledige artikel van SSAB

Nieuwe locatie deels in gebruik

Koninklijke Douma Staal blijft werken aan een solide basis

Voortzetting sponsorovereenkomst IFKS

Koninklijke Douma Staal en Fisher Edelstaal zijn voor de komende drie jaar sponsor van de Iepen Fryske Kampioenskippen Skûtsjesilen (IFKS)

Koninklijke Douma Staal neemt complex Holvrieka over

Het terrein meet 32.663 vierkante meter met een bebouwd oppervlak van 13.930 vierkante meter. Het complex werd al geruime tijd niet meer gebruikt.

Honderdjarig Douma Staal Koninklijk

Bij de officiële viering op vrijdag 11 oktober 2019 van het 100-jarig bestaan heeft Douma Staal in Sneek het predicaat Koninklijk ontvangen.

Verkoop en ondersteuning

Neem voor meer informatie contact op met één van onze binnendienst medewerkers. Ze helpen u graag verder.