Voortzetting sponsorovereenkomst IFKS

Douma Staal en Fisher Edelstaal weer 3 jaar trotse hoofdsponsor IFKS

Na 10 jaar hoofdsponsor te zijn geweest kunnen we vol trots melden dat we het hoofdsponsorschap voor het IFKS met nog eens 3 jaar verlengen!

Het Skûtsjesilen zit verworven in het DNA van beide bedrijven en is altijd een actief onderwerp onder het personeel. Hiernaast ziet Jan de Groot, directeur Douma Staal en Fisher Edelstaal, veel positieve ontwikkelingen binnen het bestuur en de organisatie van het IFKS. “Er staat nu een professionele organisatie die erin slaagt een fantastische wedstrijdweek met meer dan 60 deelnemende skûtsjes te organiseren. Een sportief spektakel voor deelnemers en publiek”.

IFKS-voorzitter Jaap Jelle Feenstra en Johannes Schilstra namens de 
commissie sponsorzaken zijn ook erg verheugd met de continuering van het sponsorcontract voor weer drie jaar. “Douma Staal en Fisher Edelstaal zijn degelijke en betrouwbare sponsoren, waar wij goede ervaringen mee hebben. En onze IFKS skûtsjewedstrijden zijn varende reclame voor het product staal”.

Met het verlengen van het sponsorcontract leveren Douma Staal en Fischer Edelstaal een belangrijke bijdrage aan het behoud van het skûtsjesilen als cultuur-historische erfgoed en als sportief evenement in Fryslân.

 

De trainingen van alle teams zijn nu in volle gang. De IFSK-wedstrijden gaan 17 augustus van start in Hindeloopen en de finale zal 24 augustus in Lemmer gezeild worden. Volg het @‌IFSK om van alle standen op de hoogte te blijven of kijk op http://www.ifks.nl .